Росія кинула усі сили на захоплення Луганщини: бої тривають по всіх напрямках

На нещодавно окупованих територіях рашисти вже розпочали так звану "фільтрацію"
Росія кинула усі сили на захоплення Луганщини: бої тривають по всіх напрямках
Руйнування у Луганській області / Фото: Нацполіція
23 Червня 2022, 21:10
читать на русском

Російські військові кинули всі сили, щоб окупувати всю Луганську область найближчим часом. Бої тривають по всіх напрямках.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

У Сєвєродонецькій промзоні вже зруйновано багато захисних споруд, не виключаємо можливості відходу на нові більш укріплені позиції, - сказав він.

Своєю чергою Лисичанськ перебуває під щільними обстрілами. Влада продовжує підтримувати життєдіяльність міста, завозяться гуманітарні вантажі щоденно, "тиха" евакуація триває. Сьогодні з міста виїхали близько 40 людей.

Гайдай наголосив, що у разі окупації Сєвєродонецька люди, що переховуються в укриттях "Азоту", стануть заручниками рашистів. Вихід буде тільки на окуповану частину Луганської області.

На нещодавно окупованих територіях рашисти вже розпочали так звану "фільтрацію". Полюють за активістами та людьми, причетними до військової справи, в полі зору також родичі таких категорій людей. Чоловіків змушують йти воювати проти України, тобто використовують як "гарматне м‘ясо", - додав голова ОВА.

Нагадаємо, що російські військові намагатимуться найближчим часом захопити Сєвєродонецьк та Лисичанськ, а потім піти на Краматорськ і Слов'янськ.

Читайте також

1