Росія має позбуватися своїх колоній, які захопила в 19-20 століттях - Данілов

росія - одна з небагатьох країн, які у 21 столітті мають колонії
Росія має позбуватися своїх колоній, які захопила в 19-20 століттях - Данілов
Олексій Данілов (фото: facebook.com/rnbou)
2 Вересня 2022, 12:02
читать на русском

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що російська федерація має позбутися колоній, які були захоплені у 19-20 століттях.

Про це він повідомив в інтерв’ю Наталі Мосейчук.

За його словами, росія одна з небагатьох країн, які у 21 столітті мають колонії. Проте має відбутися дуже проста річ - російська федерація має позбутися тих колоній, які вона захопила в 19-20 століттях.

Нам треба розуміти, що росія – одна з небагатьох країн, які в 21 столітті мають колонії. Бо ці колонії, які вони свого часу захопили – вони забрали у людей мову, традиції, вони забрали в них культуру, вони їх колонізували. Там же величезна кількість – це колонії РФ… Їх треба звільнити, щоб ці народи стали вільні. І тоді вже буде зовсім інша ситуація. Тоді ми побачимо, скільки тої Росії, - сказав Данілов.

Секретар Ради національної безпеки та оборони наголосив, що Татарстан і Ічкерія - це не росія.

У нас є дослідження, де чітко зрозумілий перелік тих територій, які до росії не мають ніякого відношення, і не хочуть мати… Чому вони шаленіють? Вони вже починають потихесеньку хитатися й хитатися, – зазначив він.

Хай кожен думає про свою хату, ми ж не будемо про них думати. Наше завдання – зробити так, щоб бажання у росіян пхати носа до нашої країни, як у того Буратіно, зникло раз і назавжди. Це наша місія, - підсумував Данілов.

Нагадаємо, що після деокупації захоплених росією територій Донецької та Луганської областей передусім тамтешнім жителям треба буде якось порозумітися з рештою українців, а не навпаки.

Читайте також

1