росія може вдарити ракетами по Україні 15-16 листопада - ЗСУ

Саме в цей час відбуватиметься саміт G20
Головне
росія може вдарити ракетами по Україні 15-16 листопада - ЗСУ
Запуск ракет Фото: https://www.facebook.com/92OMBr/photos
12 Листопада 2022, 18:34
читать на русском

Країна-агресор Росія може завдати нового масованого ракетного удару по території України під час саміту Великої двадцятки (G20), який 15-16 листопада відбудеться на острові Балі в Індонезії.

Про це поінформував в ефірі загальнонаціонального телемарафону речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат.

Він нагадав про любов агресора до символічних дат.

Ви знаєте, що події насуваються, і саміт “двадцятки”. Вони вкрай люблять приблизно на такі дні провести якісь провокації, – наголосив Юрій Ігнат.

Він додав, що РФ від початку повномасштабної війни проти України суттєво вичерпала свої запаси ракет, наприклад Калібрів чи Іскандерів.

Ті ракети, які були в них до широкомасштабного вторгнення, робилися роками. Їх складували, підвозили, розміщували, перевіряли. Це дуже складний процес виготовлення однієї ракети. Це не один день-два робиться, – зазначив Ігнат.

Він уточнив, що на сьогодні ворог випустив величезну кількість ракет по території України, проте вже не може собі дозволити постійно завдавати таких масованих ракетних ударів, як 10 жовтня і в подальші дні. Саме тому окупанти накопичують свій запас, щоб у якийсь момент завдати нового удару.

Нагадаємо, раніше Ігнат розповів, що росіяни накопичують ракети для нового масованого удару, а російські ракетні заводи працюють у три зміни.

У жовтні рашисти здійснили масовані ракетні атаки майже по всіх областях України. Внаслідок атак з ладу виведено майже 40% енергосистеми країни.

1