Росія на Білорусь не зможуть відправляти SMS-повідомлення на номери Київстар

Спам-повідомлень з недостовірною інформацією надходили до абонентів Київстар
Росія на Білорусь не зможуть відправляти SMS-повідомлення на номери Київстар
Київстар Фото: facebook.com/kyivstar
1 Березня 2022, 07:16
читать на русском

Київстар заблокував можливість відправлення SMS-повідомлень із Білорусі та Росії на номери своїх абонентів.

Про це повідомила компанія в Facebook.

Останніми днями до абонентів почала надходити велика кількість спам-повідомлень з недостовірною інформацією. Тому інформуємо вас, що ми заблокували всі SMS-повідомлення із Росії та Білорусі на номери Київстар. Це наш черговий рішучий крок для боротьби з дезінформацією, - йшлося в повідомленні.
Зазначили, що Київстар намагається забезпечувати стабільну роботу мобільного зв'язку та інтернету, проте в деяких населених пунктах триває знеструмлення або пошкодження окремих ділянок інфраструктури. Компанія намагається відновити зв'язок.
Спеціалісти компанії знають про всі такі ситуації і використовують кожну хвилину затишшя у зоні проведення операцій об'єднаних сил для відновлення зв'язку. Незважаючи на складну ситуацію, мережа Київстар працює у звичайному режимі, - додали в компанії.

Нагадаємо, у ніч на 24 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін оголосив про військову операцію в Україні. Росія одразу почала обстрілювати різні об'єкти по всій Україні, у тому числі у Києві, Одесі та Харкові. Міноборони Росії стверджувало, що не завдає ударів по містах, а знищує лише військові об'єкти, хоча їхні заяви не відповідали дійсності.

Президент Володимир Зеленський зранку 24 лютого запровадив воєнний стан на всій території країни. Також президент підписав указ про загальну мобілізацію. 

Читайте також

1