Росія віддасть усі окуповані території: Буданов сказав, як може закінчитися війна в Україні

Головний розвідник країни впевнений у перемозі над орками
Головне
Росія віддасть усі окуповані території: Буданов сказав, як може закінчитися війна в Україні
Кирило Буданов Фото: Emile Ducke / DER SPIEGEL
2 Травня 2022, 21:07
читать на русском

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов вважає, що російське вторгнення до України обов'язково закінчиться поразкою рашистів.

Головний у ГУР зазначив, що є два варіанти, яким чином закінчиться війна:

Є усього два варіанти, як вона може закінчитися. Перший — розділення росії на три і більше частини. І другий — відносне збереження територіальної цілісності рф при зміні керівництва країни. В останньому випадку новий керівник скаже, що рф не при чому в усіх цих процесах, це був хворий диктатор, а країна тут ні до чого. У цьому випадку росія віддасть усі окуповані нею території, — від островів Японії до Кенігсберга нинішній Калінінград, який належить Німеччині.

Буданов вважає, що військово-політичне керівництво знає про ці варіанти, тому намагається вже почати домовлятися із західним світом, "не зважаючи на ту офіційну риторику, яку вони усі використовують".

А от неофіційна зовсім інша: вони бояться втратити свої статки. І вони розуміють, чим це дуже швидко для них закінчиться. Не хвилюйтесь, Україна переможе, - каже керівник розвідки.

Він зазначив, що російський президент владімір путін не має шляхів для відступу — "він військовий злочинець для всього світу".

Це його кінець, він сам себе загнав у глухий кут, - додав Буданов.

Нагадаємо, голова української делегації на переговорах із РФ Давид Арахамія вважає, що окупанти готові прийняти умови запропонованого Україною мирного договору. Росія усно погодилася на пропозиції. Тепер має бути роботи над юридичним оформленням угоди.

Читайте також

1