Росія змінює свою пропаганду під впливом військових невдач, - розвідка

Кремль хоче применшити ганьбу від програшу у війні
Росія змінює свою пропаганду під впливом військових невдач, - розвідка
Московський Кремль / Фото: wikipedia.org
10 Травня 2022, 20:08
читать на русском

Маючи чисельні переваги в живій силі та техніці, армія країни-окупанта зазнає від захисників України катастрофічних втрат та поразок. Щоб змінити уявлення росіян про військову “непереможність” та підготувати суспільство до можливої поразки, було ухвалено рішення про зміну напряму пропаганди.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Так, російським ЗМІ наказали розповідати про російсько-українську війну як про збройне протистояння рф з усіма країнами Європейського Союзу та НАТО. На думку кремлівських політтехнологів, це применшить ганьбу від програшу більш могутньому противнику.

За інформацією воєнної розвідки України, керівники кремлівських телеканалів, інтернет ЗМІ та пропутінської армії ботів вже отримують вказівки перейти до нової інформаційної політики.

Пропагандисти країни-окупанта тепер промиватимуть мізки росіянам ідеями про необхідність об’єднання заради власного виживання та сліпої довіри до політики кремлівського диктатора.

Нагадаємо, попри запевнення керівництва кремля про недопущення участі строковиків у так званій "спеціальній військовій операції", вони продовжують поповнювати ряди російських окупаційних військ на території України.

Читайте також