Росіяни атакували Костянтинівку: під завалами багатоповерхівки опинилися мирні мешканці

Вдалося врятувати сімох людей
Росіяни атакували Костянтинівку: під завалами багатоповерхівки опинилися мирні мешканці
Обстріл Донецької області Фото: https://t.me/pavlokyrylenko_donoda/4462
6 Серпня 2022, 17:10
читать на русском

Серед ночі 6 липня російські військові вели інтенсивні обстріли на Донецькому напрямку та завдали ударів по містах у відносному тилу.

Як повідомив голова Донецької ОДА Павло Кириленко, зокрема, росіяни двічі обстріляли Костянтинівку, снаряди потрапили у багатоповерховний будинок.

Ніч минула напружено в Авдіївській, Мар’їнській та Очеретинській громадах. У Красногорівці пошкоджено 5 приватних будинків, у Первомайському снаряди влучили поряд із крамницею. Інформація щодо постраждалих наразі не надходила. Ракетного удару росіяни завдали по Кураховому – влучили у школу та житлові будинки. Ще одну школу пошкодили у смт Курахівка. Під російські обстріли потрапила Дружківка – пошкоджено 5 житлових будинків, - розповів Кириленко.

Він закликав мешканців області при нагоді евакуюватися, оскільки залишатися під постійними обстрілами небезпечно:

Закликаю всіх виїхати до більш безпечних регіонів України. Це – відповідально.

Донецька обласна військова адміністрація повідомила, що після удару по багатоповерхівці у Костянтинівці обвалився один з під’їздів.

Рятувальникам вдалося витягнути із нього 7 людей: 2 дістали з-під завалів і ще 5 спустили із заблокованих квартир. За попередньою інформацією, загиблих внаслідок обстрілу немає. Більшість мешканців під’їзду своєчасно евакуювалася – інакше наслідки могли бути значно страшнішими.

Нагадаємо, 4 серпня російська армія обстріляла місто Торецьк в Донецькій області - загинули восьмеро людей.