Росіяни крадуть по другому колу: забирають у родичів окупантів награбоване в Україні

Орки відправляють додому телевізори, вентилятори, кавомолки, мультиварки та інші награбовані речі
Росіяни крадуть по другому колу: забирають у родичів окупантів награбоване в Україні
Російські військові, окупанти / Фото: Getty Images
6 Червня 2022, 14:40
читать на русском

Родичі російських окупантів роблять бізнес на мародерстві в Україні, але крадуть у своїх. Вони організували "логістичні центри" з доставки награбованого на війні і продають його своїм співвітчизникам.

Як повідомила пресслужба Служби безпеки України, бізнес іде не дуже, бо рашисти крадуть один в одного.

"Вчера Вовина жена микроволновку забрала, вентилятор, кофемолку, мультиварку…", - звітує чоловіку-окупанту дружина, яка займається розподілом награбованого в рф.

Але Вова, як виявляється, окрім переліченого, намародерив в Україні ще чотири телевізори: "3 телевизора в коробке и 1 без коробки". Той, що без коробки, їй віддали, а от інших трьох немає. Жінка підозрює, що їх забрав "тот хрен, который… он два раза забирал". Тож вона просить чоловіка "розібратися".

У СБУ прогнозують, що усі ці товари скоро стануть предметом розкоші у РФ. І росіяни і дня не можуть прожити, щоб не вкрасти навіть по другому колу.

Нагадаємо, мародерство російських загарбників вийшло на новий рівень. Оскільки українські захисники не дають їм просунутися у нові населені пункти, вони вирішили красти самі в себе! Крадуть власну бойову техніку, а також зброю і боєприпаси у своїх убитих і поранених.

Читайте також

1