Росіяни обстріляли житлові квартали в окупованому Енергодарі (фото, відео)

Внаслідок нічного обстрілу постраждало щонайменше 10 людей
Росіяни обстріляли житлові квартали в окупованому Енергодарі (фото, відео)
Обстріл Енергодара / Фото з мережі
29 Серпня 2022, 09:41
читать на русском

Пізно ввечері 28 серпня російські військові обстріляли житлові квартали в окупованому Енергодарі Запорізької області. Внаслідок цього виникли пожежі: горіли квартири та автомобілі.

Як повідомив міський голова Дмитро Орлов у Telegram, у двох мікрорайонах міста - третьому та п'ятому, біля яких розташована Запорізька АЕС, виникло загоряння після обстрілу росіян. В будинках вибито шибки, снаряд влучив в одну із квартир. Припарковані у подвір’ї автомобілі загорілися.

Енергодар, третій і п’ятий мікрорайони - обстріли! Попередньо відомо про потрапляння в одну з квартир будинку по Воїнів-Інтернаціоналістів, - написав Орлов.

Мешканців просять дотримуватися правила двох стін та під час обстрілів в жодному разі не підходити до вікон.

Вранці 29 серпня Орлов повідомив, що внаслідок нічного обстрілу постраждало щонайменше 10 людей. Вони отримали осколкові поранення різного ступеню важкості.

Двоє з постраждалих перебувають у важкому стані та госпіталізовані. Також зруйновано як мінімум 20 автівок, що були припарковані біля будинків.

Очевидно, так рашисти "відпрацювали" свій сценарій напередодні приїзду місії МАГАТЕ на Запорізьку АЕС. Пряма загроза життю цивільного населення терористів не зупиняє, - зазначив Орлов.

Нагадаємо, що місія Міжнародного агентства атомної енергетики (МАГАТЕ) вирушила до Запорізької АЕС, яку захопили російську окупанти та своїми діями ставлять під загрозу весь світ.

Читайте також