Росіянин через Україну перевозив нелегалів із Азії - відео

Авто з трьома нелегалами затримали неподалік кордону з Польщею
Росіянин через Україну перевозив нелегалів із Азії - відео
затримання росіянина Фото: МВС України
30 Листопада 2020, 13:33
читать на русском

Прикордонники у Львівській області затримали росіянина, який перевозив до кордону групу нелегалів з Азії. Порушника затримали та доставили до прикордонного підрозділу.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України на своєму сайті.

Зазначається, що автомобіль з трьома нелегалами затримали прикордонники Львівського загону неподалік кордону з Польщею.

Під час несення служби прикордонний наряд відділу "Сянки" зупинив автомобіль марки "Фольксваген" на автодорозі "Львів – Ужгород" під керуванням громадянина Російської Федерації. В автівці окрім водія знаходилося троє іноземців. Пасажири не могли чітко вказати мету та маршрут свого прямування та не усі мали документи. Двоє осіб назвалися громадянами Узбекистану, ще один – громадянин Таджикистану - мав при собі документи. У багажнику автомобіля було виявлено речі та запас продуктів харчування, - зазначили правоохоронці.

Читайте також



Днями у Києві на двох ринках прикордонники виявили 15 іноземців, які перебували на території України з порушенням закону.

Правоохоронці з'ясували, що 15 мігрантів-нелегалів перебували в Україні незаконно. На нелегалів склали адмінпротоколи й оштрафували загалом на понад 75 тисяч гривень. Чотирьох нелегалів-іноземців найближчим часом депортують з України. Ще одного помістять у пункт тимчасового тримання іноземців.

1