Розглядатимуть відстрочку РРО для "єдинщиків": Рада збереться на позачергове засідання (відео)

151 нардеп поставив підпис за проведення позачергового засідання
Головне
Розглядатимуть відстрочку РРО для "єдинщиків": Рада збереться на позачергове засідання (відео)
Протести ФОПів в урядовому кварталі (Фото: Цензор.нет)
14 Грудня 2021, 19:04
читать на русском

Сьогодні, 14 грудня, в урядовому кварталі в центрі Києва проходила акція протесту фізичних осіб підприємців. Мітингувальники перекрили рух по вул. Грушевського. Мітингувальники палили фаєри, тримали прапори з символікою об'єднань ФОПів та плакати зі своїми лозунгами. Їхня головна вимога стосується ухвалення законопроєкту №5866-1, спрямованого на захист спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності.

Про це повідомляє низка ЗМІ.

Крім того, мітингувальники вимагали ухвалення законопроєкту 6376, яким пропонується відстрочити до 1 січня 2023 року розширене застосування РРО (касових апаратів) платниками єдиного податку.

Своєю чергою, Верховна Рада скликає позачергове засідання після протесту ФОПів. На засіданні розглядатимуть законопроєкт 6376 про відстрочення запровадження касових апаратів до 1 січня 2023 року.

Засідання може відбутися вже цього четверга. Про це PavlovskyNews повідомила нардеп Анна Скороход. Саме вона сьогодні збирала підписи за проведення позачергового засідання. У результаті отримала підтримку 151 нардепа.

Нагадаємо, 1 грудня представники організації SaveФОП провели масову акцію протесту під стінами Верховної Ради. Саме цього дня президент Володимир Зеленський виступав у парламенті зі щорічним посланням до народних депутатів.

1