Розкіш під час війни: гардероб голови "слуг" Олени Шуляк поповнився прикрасами на десятки тисяч євро

У депутатки є колекція прикрас Van Cleef вартістю 12 тисяч євро
Важливо
Розкіш під час війни: гардероб голови "слуг" Олени Шуляк поповнився прикрасами на десятки тисяч євро
Олена Шуляк
19 Вересня 2023, 09:06
читать на русском

Олена Шуляк, голова політичної партії "Слуга Народу", відзначається не лише активною політичною діяльністю, але й схильністю до розкішного способу життя, який вводить її в різні скандали.

Про це розповідають ЗМІ.

На минулому тижні Шуляк стала героїнею подій, коли вона вривалася в лікарню до військового, чий пост у соціальних мережах став вірусним. Її поява була пов'язана з розглядом містобудівної реформи, і після інциденту вона вибачилася за свої дії.

На фоні різних сумнівних подій за участі голови партії "слуг", Шуляк не забуває радувати себе коштовними прикрасами та дорогим гардеробом.

Фотографії її гардеробу вражають розкішшю. Від Bottega Veneta до Chanel, від сумочок до ювелірних виробів Van Cleef. Публічно виявлені речі лише частина колекції, яку Шуляк обрала для себе.

"Із свіжого — Bottega Veneta за €2900 під столом. Сумочка-гаманець Chanel за ~€3500 також з’явилася на фото Шуляк під час війни. У депутатки є колекція прикрас Van Cleef: 3 пари сережок Alhambra €2650, €4360, €5000. Одяг на приведених фото також люкс сегменту: піджак Philosophy di Lorenzo Serafini за ~€1100, лілова блуза Chloé колекції 2019 — від €600", - йдеться у дописі до фотографій Шуляк.

Політична активність і розкішне життя — ці два аспекти в житті Олени Шуляк здаються не виключають один одного, і вона продовжує підтримувати баланс між ними, навіть не дивлячись на скандали, які оточують її діяльність.

Нагадаємо, міністр фінансів України Сергій Марченко оголосив новий курс гривні, який засмутив багатьох українців. Проте, виявилося, що цей посадовець обирає британський бренд VOLLEBAK для свого гардероба, і не зважаючи на високий курс валюти, витратив на нього значну суму.

Читайте також

1