Рух транспорту обмежили у Києві через візит президента Туреччини

Затори спостерігатимуться у центрі столиці
Рух транспорту обмежили у Києві через візит президента Туреччини
Патрульна поліція (фото: УНІАН)
3 Лютого 2022, 12:49
читать на русском

У Києві в четвер, 3 лютого, у зв’язку з офіційним візитом до України президента Турецької Республіки Реджепа Ердогана, перекрили кілька вулиць.

Як повідомляє Управління державної охорони, тимчасові обмеження дорожнього руху ввели в центральній частині міста, а також на деяких вулицях Дарницького, Печерського та Шевченківського районів.

3 лютого у зв’язку з офіційним візитом до України президента Турецької Республіки Реджепа Ердогана можливі тимчасові обмеження дорожнього руху в центральній частині міста, а також на деяких вулицях Дарницького, Печерського та Шевченківського районів, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у четвер, 3 лютого, до України прибув президент Турецької Республіки Реджеп Тайіп Ердоган. На 13 годину у нього запланована зустріч із президентом України Володимиром Зеленським у Маріїнському палаці в Києві.

Захід транслюватиметься онлайн у соцмережах, на офіційних сторінках Офісу президента.

Очікується, що Україна та Туреччина підпишуть угоду про зону вільної торгівлі.

Також уряд затвердить низку угод з Туреччиною: рамкову угоду щодо співробітництва у сфері високих технологій, авіаційній та космічній галузях; про співробітництво у сфері молодіжної політики; зміни до угоди, які стосуються посилення співробітництва між правоохоронними органами країн.

Читайте також

1