Рятували інтерни з Індії: главу МЗС Кулебу покусала собака

За словами Кулеби, під час прогулянки зі своїми вихованцями на них напав великий пес
Рятували інтерни з Індії: главу МЗС Кулебу покусала собака
Дмитро Кулеба / Фото: facebook.com/dmytro.kuleba
12 Лютого 2024, 21:52
читать на русском

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів, що на нього напав великий пес під час прогулянки.

Про це міністр написав та опублікував фото в Instagram stories,  а також показав фото своєї закривавленої ноги зі слідами собачих укусів.

За словами Кулеби, під час прогулянки зі своїми вихованцями на них напав чужий собака.

"Собак треба любити, але й тримати на повідках. Великий собака, якого вигулювали без повідка, напав на моїх під час прогулянки. І принагідно на мене", – написав міністр.

За словами Кулеби, він звернувся до медиків за допомогою, які "підрихтували" його ногу. Міністр зазначив, що на зміні була інтернка з Індії, яка після повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ залишилася вчитися і працювати в Україні.

"Символічно, що саме на мою травму якраз чергувала інтерн з Індії, яка залишилася вчитися  і працювати в Україні після вторгнення", – написав міністр.

Як відомо, головний дипломат країни знатний любитель собак. Нагадаємо, у 2022 році міністр закордонних справ Дмитро Кулеба взяв у свою родину цуценя, яке врятували з блокадного Маріуполя.

"Знайомтесь, це Марік. Я не міг не дати йому шанс на щасливе собаче життя", − написав Кулеба.

Він додав, що війна − це страждання не лише людей, а й тварин. А людяність − це дбати і про перших, і про других. Кулеба навіть показав нового члена родини на відео. Зауважимо, що у очільника МЗС вдома вже живуть собаки Густав і Бенджі.

Читайте також

1