Нова кохана Дмитра Кулеби привітала його з днем народження у соцмережах: хто став новою обраницею міністра

З Світланою Павелецькою Кулеба перебуває у стосунках уже майже два роки
Нова кохана Дмитра Кулеби привітала його з днем народження у соцмережах: хто став новою обраницею міністра
Дмитро Кулеба (Фото: Пресслужба МЗС)
20 Квітня 2023, 13:13
читать на русском

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба 19 квітня відсвяткував день народження. Голові МЗС України виповнилося 42 роки.

З цієї нагоди роман з міністром вирішила розсекретити відома піарниця, співзасновниця видавництва "Книголав" Світлана Павелецька.

Світлана Павелецька

На сторінці в Instagram Світлана розмістила фото, на якому зображені її ноги та ноги Кулеби. Під світлиною обраниця міністра залишила зворушливі вітальні слова:

"Ти людина, яка змінила моє життя, змінила мене та довела, що таке щастя можливе не лише в книжках. Я бажаю тобі завжди вірити в себе, принаймні на половину так сильно, як я в тебе. Я знаю, що ти неймовірний, не уявляю як ти все витримуєш, але впевнена - ти зможеш все, вже зміг, і головне, ти будеш щасливим, це головне завдання я давно прийняла до виконання. Кохаю шалено", - написала Павелецька.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Svitlana Paveletskaya (@paveletskaya_svitlana)

Як пише Telegram-канал "Культурна Прачечна", про роман Дмитра Кулеби та Світлани Павелецької стало відомо у грудні 2021 року. Тоді в ЗМІ з'явилися спільні кадри закоханих. Втім протягом двох років вони не афішували стосунки. На той момент Кулеба ще був офіційно одружений з депутаткою Київради Євгенією Кулебою, від якої має двох дітей. У квітні 2022 року Дмитро та Євгенія Кулеба офіційно розлучилися.

Нагадаємо, колишній київський міський голова Леонід Черновецький шукає у Facebook та TikTok жінку з України, яку хоче забрати до себе в Ізраїль. Рекламне оголошення з'являється у стрічках як українок, так і українців. При цьому ексмер в Україні перебував у розшуку за зловживання владою, після початку повномасштабного вторгнення він підтримав військові злочини президента РФ Володимира Путіна.

1