Рятувальники не змогли пробратися через гори сміття: у Мелітополі жінка стекла кров`ю у власній оселі

Медики і рятувальники розбирали завали сміття у будинку понад 9 годин
Рятувальники не змогли пробратися через гори сміття: у Мелітополі жінка стекла кров`ю у власній оселі
сміття
21 Січня 2022, 07:03
читать на русском

У Мелітополі Запорізької області медики і рятувальники майже 9 годин не змогли дістатися до жінки, у якої відкрилася кровотеча, через завали сміття, і вона померла.

Про це повідомляє "РІА Мелітополь".

Мешканка Мелітополя жила з братом у захаращеному мотлохом будинку. Ані медики, ані рятувальники не змогли дістатися до жінки, яка перебувала у будинку, заваленому сміттям. Тож ДСНСівці звернулися до комунальників з проханням розчистити територію, щоб вони могли пробратися до містянки.

Комунальники працювали 9 годин, поки нарешті звільнили прохід для спецслужб, але виявилося, що жінка вже померла. Проблемою виявилося витягти труп із вузького розчищеного від сміття проходу – жінка була огрядною. За життя важила 115 кг.

Не давав працювати комунальникам і брат жінки. Він поводився агресивно і захищав своє "майно". За словами родича, останні 3 тижні його сестра нічого не їла, її нудило, а потім вона сповзла зі стільця на підлогу.

Коли померла пенсіонерка і чи була її смерть природною, з'ясовуватимуть правоохоронці.

Відомо, що родина складала сміття впродовж 20 років.

Нагадаємо, у Києві поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві та розчленуванні людини, частини тіла якої знайшли у смітнику в Печерському районі столиці.

Читайте також

1