Безхатченко знайшов у смітнику в Києві рештки людського тіла - відео

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві
Безхатченко знайшов у смітнику в Києві рештки людського тіла - відео
Поліція на місці злочину у Києві Фото: kyiv.npu.gov.ua
19 Листопада 2021, 09:29
читать на русском

У Печерському районі столиці безхатченко знайшов у сміттєвому баці пакети, у яких були частини людського тіла.

Очевидці повідомили, що у пакеті, посеред сміття, були людські ноги. Коли поліція прибула на місце події, то знайшла серед решти сміття й інші частини людського тіла.

Свідки повідомили поліції, що бачили біля сміттєвого бака підозрілого чоловіка у "джинсах та кепці", який незадовго до цього викидав "сміття" у темних пакетах та був знервованим.

Київська поліція оприлюднила свою версію події.

За даними правоохоронців, увечері 18 листопада до них надійшло повідомлення, що на бульварі Дружби Народів у сміттєвому контейнері виявили частини людського тіла.

На місце події одразу виїхали екіпажі патрульних, слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, оперативники, кінологи та судово-медичний експерт.

Правоохоронці провели огляд місця події та першочергові слідчі дії. У поліції встановлюють ймовірних свідків, вивчають відеозаписи з камер спостереження, що розташовані поруч.

Також у поліції кажуть, що особа загиблої людини встановлюється. Причетних до вбивства розшукують.

Тим часом у київських Телеграм-каналах пишуть, що підозрюваного у вбивстві затримали.

Повідомляється, що це чоловік 1989 року народження, уродженець міста Горлівка.

Після ймовірного вбивства уродженець Горлівки зміг дістатися вулиці Тростянецької та заховатися в одному з будинків, там його запримітив пильний киянин, який і зателефонував в 102. Коли правоохоронці прибули на місце подій, чоловік просто сидів на сходах. Там його і затримали, - йдеться у повідомленні в Телеграм-каналі "Типовий Київ".

Втім у поліції поки не коментують цю інформацію.

Нагадаємо, 28 квітня перехожий у Києві знайшов сумку, у якій було розчленоване тіло. Згодом правоохоронці повідомили, що затримали підозрюваного. Він розповів, що вбив товариша під час сварки.

Читайте також

1