Сальдо ввели у медикаментозну кому та перевезли на росію

Зрадник міг отруїтися хімічними речовинами
Сальдо ввели у медикаментозну кому та перевезли на росію
Хворий на коронавірус у лікарні під киснем Фото: carpathia.gov.ua
6 Серпня 2022, 15:22
читать на русском

Гауляйтера Херсонської області Володимира Сальдо перевезли на росію та поклали в реанімацію до токсикологічного відділення НДІ імені Скліфосовського в москві.

Про це повідомляє Baza.

Сальдо поклали до реанімації токсикологічного відділення НДІ ім. Скліфосовського... його у стані медикаментозної коми доставили спецбортом із Криму до Москви. У токсикологічну реанімацію потрапляють пацієнти, які постраждали від отруєнь різними хімічними речовинами. Сюди госпіталізують, коли потрібна екстрена детоксикація організму. Тут же знаходиться єдина в Москві хіміко-токсикологічна лабораторія з високоточним обладнанням - вона дозволяє визначити речовини, що отруїли організм, - зазначає видання.

Нагадаємо, 11 червня колишній мер Херсона Володимир Сальдо, якого окупаційна влада призначила так званим "головою військово-цивільної адміністрації Херсонської області", отримав російський паспорт.

У липні радник чинного керівника Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань заявив, що колаборанта Володимира Сальдо отруїли російські ФСБ-шники. 

Поки Сальдо лікуватиметься, його обов'язки виконуватиме "голова уряду Херсонської області" Сєргєй Єлісєєв, який є колишнім співробітником ФСБ.

1