Сам спливе: Мер Франківська жартував з підлеглими про потопельника - відео

Руслан Марцінків "розважав" підлеглих жартами про загиблого франківця
Сам спливе: Мер Франківська жартував з підлеглими про потопельника - відео
Руслан Марцінків (скріншот відео)
13 Січня 2021, 19:26
читать на русском

У соцмережах поширюють відео, на якому мер Івано-Франківська Руслан Марцінків на нараді смішив чиновників жартами про потопельника, якого не могли знайти місцеві рятувальники.

Відео поширила Фейсбук-спільнота Рагу.лі.

Як видно з відео, меру Івано-Франківська стало сумно на одній із нарад з підлеглими і він вирішив "приколотися" над тим, що рятувальники три дні не можуть знайти тіло чоловіка, який ймовірно, втопився у міському озері. Мовляв, до пошуків залучено надто багато служб і потопельник "спливе сам". Після цього Марцінків (досьє Руслана Марцінківа) припустив, що потопельник "поплавав і пішов додому".

Читайте також

Прикметно, що відверто невдалі жарти міського голови Івано-Франківська викликали хвилю дружного реготу серед підлеглих Марцінківа. Про те, чи було так само смішно рятувальникам у холодній воді та родичам загиблого чоловіка, не повідомляється.

Нагадаємо, у Дубному Рівненської області мер розпорядився зрубати головну ялинку міста на місцевому цвинтарі, щоби заощадити гроші на підготовці до свята. А щоби місцеві мешканці не боялися під нею святкувати, її освятив місцевий священник.

1