Самоізоляція Путіна: захворіли десятки людей з оточення президента РФ

Через спалах ковіду в адміністрації Путін скасував візит в Душанбе
Самоізоляція Путіна: захворіли десятки людей з оточення президента РФ
Володимир Путін (Фото: РБК)
16 Вересня 2021, 15:15
читать на русском

Президент Росії Володимир Путін повідомив про спалах ковіду у свого оточення і про те, що змушений залишатися на самоізоляції.

Про це стало відомо із повідомлення пресслужби Кремля, яка опублікувала текстову трансляцію онлайн-конференції Путіна з представниками Ради колективної безпеки Організації договору про колективну безпеку.

Під час виступу президент РФ повідомив, що в останній момент скасував свій візит в Душанбе, де проходить саміт ОДКБ, оскільки у його найближчому оточенні виявили кілька десятків хворих на коронавірус людей.

На жаль, змушений був в останній момент скасувати свій візит в Душанбе, мені дуже шкода, але це пов'язано з тим, що в найближчому оточенні, як ви знаєте, виявлені випадки захворювання коронавірусом, і це не один, не два - кілька десятків людей. І тепер доводиться протягом декількох днів дотримуватися режиму самоізоляції, - розповів Путін.

На жаль, не можу кожному з вас руку потиснути, обійняти вас, але, звичайно, ми зацікавлені в участі - нехай і дистанційному - в обговоренні ключових завдань, що стоять перед нашою Організацією, - додав російський президент, звертаючися до учасників конференції.

Нагадаємо, 14 вересня стало відомо, що президент Росії Володимир Путін іде на самоізоляцію через спалах COVID-19 у його оточенні. Попри це, повідомлялося, що Путін візьме участь у сесії Ради колективної безпеки ОДКБ та засіданні Ради глав держав - членів Шанхайської організації співпраці і спільному засіданні глав держав - членів ОДКБ і ШОС.

Читайте також

1