СБУ спіймала кримінального авторитера, який перебував у всеукраїнському розшуку

Зловмисник використовував підробний український паспорт для конспірації
СБУ спіймала кримінального авторитера, який перебував у всеукраїнському розшуку
СБУ (фото: Facebook)
14 Листопада 2020, 23:00
читать на русском

У Рівненській області Служба безпеки України затримала кримінального "авторитета", який  перебував у розшуку за скоєння тяжких злочинів.

Про це повідомляє пресофіцер Управління СБУ в Рівненській області у Facebook.

Зазначається, що працівники СБУ встановили місцеперебування кримінального авторитета, який перебував у всеукраїнському розшуку. Згодом його затримали за місцем тимчасового проживання на одній з баз відпочинку на Рівненщині. Під час затримання чоловік чинив опір, пручався, а також намагався втекти.

Оперативники спецслужби встановили, що раніше неодноразово засуджений кримінальник з жовтня 2020 року переховувався від правоохоронців за скоєння злочинів у Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Зловмисник причетний до незаконного позбавлення волі людини та нанесенням тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Підозрюваному загрожує позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

У чоловіка знайшли підроблений паспорт громадянина України, який він використовував для "конспірації".

Наразі вирішується питання щодо застосування до затриманого запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також перевіряється можлива причетність зловмисника до вчинення інших тяжких та особливо тяжких злочинів.

Нагадаємо, що Служба безпеки України спіймала у Миколаєві чоловіків, які хотіли вивезти з України обладнання для військових кораблів Російської Федерації.

1