Товар передавали поштою: СБУ викрила наркоторгівців, які діяли у 15 областях 

Товару вилучили на понад 1,2 мільйона гривень за цінами чорного ринку
Товар передавали поштою: СБУ викрила наркоторгівців, які діяли у 15 областях 
Служба безпеки України, СБУ (фото: facebook.com/SecurSerUkraine)
14 Грудня 2020, 13:34
читать на русском

Служба безпеки України викрила організовану групу, яка продавала наркотичні засоби та психотропні речовини у 15 регіонах України. Від продажу заборонених товарів підозрювані отримали понад п'ять млн грн.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

Працівники СБУ блокували злочинну організацію, яка одержала мільйонні прибутки шляхом продажу наркотиків до різних куточків України. Попередньо слідство встановило, що до наркоугруповання входило понад 20 учасників. Вони налагодили продаж кокаїну, мефедрону, МДМА, амфетаміну, альфа-пвп і канабісу.

Підозрювані продавали свій товар у Telegram на закритому каналі. Доставляли продукцію через наркокур'єрів, які були у кожному регіоні, за допомогою "закладок". Своєю чергою кур'єри отримували товар поштовими сервісами.

Гроші отримували через віртуальні електронні гаманці.

Читайте також

Слідчі встановили, щомісячний обіг наркоділків становив майже п'ять мільйонів гривень. Також співробітники СБУ задокументували чотири факти збуту заборонених речовин.

Правоохоронці провели низку обшуків за місцями проживання фігурантів у Київській, Одеській та Вінницькій областях, а також вилучили майже чотири кг амфетаміну, альфа-пвп і канабісу, приблизно пів кілограма героїну, кокаїну і мефедрону, 250 пігулок "МДМА" і "Ксанакс".

У підозрюваних також знайшли матеріали для пакування наркотиків, чорнові записи, банківські картки та інші речові докази.

Товару вилучили на понад 1,2 мільйона гривень за цінами чорного ринку.

Фігурантам повідомили про підозру та затримали. Наразі вони під вартою.

Нагадаємо, що президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов відкрив новий комплекс для спалювання наркотиків в 100 кілометрах на північ від Ахшабада.

1