СБУ затримала автобуси з "тітушками" у Харківській області - фото

Понад 60 осіб їхали до області з Донецька, Дніпра та Полтави
СБУ затримала автобуси з "тітушками" у Харківській області - фото
У Харківській області затримали автобус з тітушками Фото: СБУ
21 Квітня 2021, 11:47
читать на русском

У межах масштабних антитерористичних навчань в Харківській області затримали автобуси з так званими "тітушками". До області  з Донецька, Дніпра та Полтави намагалися потрапити понад 60 осіб.

Як повідомляє Служба безпеки України, ці групи були направлені до Харкова на замовлення однієї з проросійських політичних сил України для проведення протестних акцій у місті, а також провокування громадського невдоволення та масових протиправних дій під час проведення чергової сесії Харківської міської ради.

Зазначені акції мали на меті дестабілізувати громадсько-політичну ситуацію в регіоні та створити вигідну керівництву Росії "картинку" для обґрунтування можливих актів агресії РФ проти України, - зазначили в СБУ.

Нагадаємо, раніше Служба безпеки України повідомила, що проводить та планує масштабні етапні антитерористичні навчання у більшості областей. Під час тренувань посилена увага приділяється відпрацюванню дій із захисту стратегічно важливих об’єктів та кордонів держави.

У навчаннях беруть участь регіональні підрозділи СБУ, Національної поліції, Держприкордонслужби, Національної гвардії, Збройних Сил України, Держслужби з надзвичайних ситуацій, а також представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Читайте також

1