СБУ затримала колаборантів з "Укрзалізниці" та "сплячу групу" агентів ФСБ у Дніпрі (відео)

Ворожі агенти працювали на дестабілізацію ситуації в Україні
СБУ затримала колаборантів з "Укрзалізниці" та "сплячу групу" агентів ФСБ у Дніпрі (відео)
СБУ, Служба безпеки України / Фото: facebook.com/SecurSerUkraine
19 Квітня 2022, 18:28
читать на русском

За останні дні Служба безпеки України затримала двох колаборантів-залізничників, нейтралізувала "сплячу групу" агентів ФСБ на Дніпропетровщині і затримала чиновницю з Криму.

Про це розповів речник СБУ Артем Дехтяренко у відеозверненні.

Зазначається, що під час спецоперації СБУ затримала одного з керівників структурного підрозділу Донецької залізниці, який був завербований окупантами. Іншого зрадника схопили у Києві - ним виявився посадовець центрального офісу "Укрзалізниці".

У Дніпрі спецпризначенці СБУ затримали "сплячу" диверсійну групу агентів ФСБ. Під кураторством ворожих спецслужб вони вели диверсійну та розвіддіяльність.

На Львівщині було затримано чиновницю одного з "міністерств" тимчасово окупованого Криму, яка сприяла утвердженню там окупаційної влади рф.

У Луганській області СБУ затримала ворожого агента, якого росія "закинула" в Україну за тиждень до початку війни. Ним виявився чоловік, який щойно вийшов з СІЗО рф.

Нагадаємо, що на Київщині працівник Укрзалізниці співпрацював з окупантами. Йому повідомлено про підозру в здійсненні колабораційної діяльності.

Читайте також

1