Секретар РНБО Данілов назвав антидержавними рішення окремих органів влади

Олексій Данілов вважає, що деякі рішення державних органів влади становлять загрозу національній безпеці України
29 Жовтня, 10:54 295

Секретар Ради національної безпеки та оборони України  Олексій Данілов заявив, що рішення окремих органів державної влади можуть загрожувати національній безпеці.

Про це Олексій Данілов написав на своїй сторінці у Facebook.

На думку секретаря Ради нацбезпеки і оборони певні рішення органів влади є не тільки антидержавними, а ще й антиконституційними.

Рішення певних органів державної влади носять антидержавний і антиконституційний характер. Вважаю, що їх окремі дії несуть загрозу національній безпеці України, - йдеться у дописі.

Читайте також

Зауважимо, що Данілов не повідомив, які ж саме рішення і яких органів влади він вважає загрозливими для національної безпеки. Однак, допис з`явився після прийняття рішення Конституційного суду про неконституційність кримінальної відповідальності за недостовірне декларування.

Нагадаємо, сьогодні ж Національне агенство із запобігання корупції заявило, що Конституційний суд своїм рішенням практично унеможливив призначення переможців місцевих виборів, через те, що напередодні НАЗК змушене було закрити доступ до Реєстру електронних декларацій.