Секретар РНБО Данілов назвав антидержавними рішення окремих органів влади

Олексій Данілов вважає, що деякі рішення державних органів влади становлять загрозу національній безпеці України
Секретар РНБО Данілов назвав антидержавними рішення окремих органів влади
подпись Олексій Данілов (фото: Facebook)
29 Жовтня 2020, 10:54
читать на русском

Секретар Ради національної безпеки та оборони України  Олексій Данілов заявив, що рішення окремих органів державної влади можуть загрожувати національній безпеці.

Про це Олексій Данілов написав на своїй сторінці у Facebook.

На думку секретаря Ради нацбезпеки і оборони певні рішення органів влади є не тільки антидержавними, а ще й антиконституційними.

Рішення певних органів державної влади носять антидержавний і антиконституційний характер. Вважаю, що їх окремі дії несуть загрозу національній безпеці України, - йдеться у дописі.

Читайте також

Зауважимо, що Данілов не повідомив, які ж саме рішення і яких органів влади він вважає загрозливими для національної безпеки. Однак, допис з`явився після прийняття рішення Конституційного суду про неконституційність кримінальної відповідальності за недостовірне декларування.

Нагадаємо, сьогодні ж Національне агенство із запобігання корупції заявило, що Конституційний суд своїм рішенням практично унеможливив призначення переможців місцевих виборів, через те, що напередодні НАЗК змушене було закрити доступ до Реєстру електронних декларацій.

1