Шансів вижити не було: легковик врізався у вантажівку в Харківській області (фото)

Водія легкового автомобіля виїхав на смугу зустрічного руху
Шансів вижити не було: легковик врізався у вантажівку в Харківській області (фото)
Смертельна ДТП у Куп’янську (фото: hk.npu.gov.ua)
5 Серпня 2021, 14:10
читать на русском

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталась у місті Куп'янську Харківської області. Одна людина загинула, а пасажира госпіталізували.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Харківської області.

Зазначається, що 4 серпня приблизно о 19:50 36-водій автомобіля "ВАЗ-2101" їхав вулицею 1 Травня в напрямку центру Куп’янська, виїхав на зустрічну смугу руху з метою обгону попутного транспорту та допустив зіткнення з вантажівкою MAN.

Від отриманих тілесних ушкоджень кермувальник ВАЗ загинув на місці. 40-річний пасажир легковика із травмами був доставлений до лікарні, де невдовзі помер, - йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесені слідчим до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Нагадаємо, що у Хмельницькій області водій вантажівки спричинив дорожньо-транспортну пригоду, у якій загинув 4-річний хлопчик. Водій був напідпитку.

Читайте також

1