Шестеро окупантів переховувалися у Київській області після деокупації

Також в Ірпені знайшли у підвалі розбомбленого будинку бурята
Шестеро окупантів переховувалися у Київській області після деокупації
Міста та села Київської області, звільнені від російської окупації / Фото з Telegram
2 Серпня 2022, 17:08
читать на русском

У Київській області в закинутій хатині знайшли шістьох російських солдатів, які жили тут з квітня 2022 року після деокупації регіону.

Про це повідомив військовий оглядач, координатор групи "Інформаційний спротив", полковник Збройних сил України Костянтин Машовець у Фейсбуці.

Кажуть в с.Дернівка (Київська область) 31 липня пов'язали 6 російських військовослужбовців (жили тихцем в якійсь покинутій хаті "біля лісу")... Навіть у нас в Ірпіні, через місяць після звільнення, у підвалі якоїсь розбитої оселі виявили бурята-кулеметника (вижер усю консервацію людям...). Він з далля, правда, нагадував якогось йєтті... але все одно... як воно місяць там висіділо...? А якщо добре пошукати в лісах та хащах північної частини Київської та Чернігівської областей, я думаю... таких "окруженцев" цілком можливо наловити ще не один десяток, - зазначив він.

Поки що інформацію Машовця не підтвердили та не спростували силові структури.

Нагадаємо, що 2 квітня Міноборони України повідомило про звільнення всієї Київської області від російських військ. Після відступу російських військ стали відомі численні свідчення про масові факти загибелі мирних жителів.

1