Ще 130 тисяч українців отримають допомогу від ООН - Мінсоцполітики

Йдеться про виплати у сумі 2200 грн на кожного члена сім'ї
Ще 130 тисяч українців отримають допомогу від ООН - Мінсоцполітики
Пенсіонерка рахує копійки (фото: Шляхта не працює)
22 Вересня 2022, 18:30
читать на русском

Українцям, що постраждали від нападу росії, міжнародні організації продовжують надавати грошову допомогу. Кошти від ООН для постраждалих від війни зможуть отримати ще 130 тисяч громадян України, зокрема пенсіонери.

Про це повідомляє Міністерство соціальної політики України.

Йдеться про допомогу у сумі 2220 гривень на кожного члена сім'ї на місяць впродовж трьох місяців. Для отримання виплат потрібно зареєструватися на платформі "ЄДопомога" й залишити заявку на фінансову підтримку від міжнародних організацій.

У Мінсоцполітики додали, що до тих хто отримає допомогу також є пенсіонери, що не є переселенцями, однак потребують підтримки.

Тепер 2 545 645 осіб включено до списків, які було передано Мінсоцполітики до різних міжнародних організацій на виплату грошової допомоги.

У міністерстві додають, що після передавання списків на виплату міжнародні організації проводять додаткову перевірку щодо виплат.

Мінсоцполітики проводить верифікацію даних заявника, використовуючи наявні державні інформаційні реєстри та бази даних, що дозволяє отримувати перевірену інформацію про особу.

Нагадаємо, що понад 80% українців допомагали Збройним силам грошима.

Читайте також

1