Щороку по новій машині: дружина рівненського воєнкома, який цілувався з підлеглими, купила авто Toyota

Рівненський воєнком Олександр Ярмошевич у 2022 році купив RENAULT LAGUNA, а у 2023 - AUDI Q7
Щороку по новій машині: дружина рівненського воєнкома, який цілувався з підлеглими, купила авто Toyota
Олександр Ярмошевич
2 Травня 2024, 17:47
читать на русском

Дружина колишнього керівника ТЦК та СП міста Рівне Олександра Ярмошевича, який цілувався з різними жінками в кабінеті, під час війни купила автівку Toyota.

Про це свідчать дані про суттєві зміни в майновому стані Ярмошевича.

Ексвійськком задекларував, що його дружина купила автівку 26 січня 2023 року.

Відповідно до декларації, вона купила автомобіль TOYOTA YARIS 2012 року. При чому, вартість автомобіля не зазначається.

Як відомо, керівник ТЦК та СП Рівного Олександр Ярмошевич, який потрапив на відео де цілується на роботі з різними жінками, під час війни купив позашляховик AUDI Q7.

Про це йдеться в його щорічній декларації про доходи за 2023 рік.

7 квітня 2023 року він купив автомобіль Q7 2014 року. Вартість автомобіля склала 501 400 гривень. Середня ринкова ціна такого автомобіля в Україні починається від 20 тис. доларів.

Зарплата за рік військкома склала трохи понад 400 тис. грн. Його дружина Валентина заробила більше ніж чоловік, понад 800 тис. грн.

Примітно, що 14 квітня 2022 року Ярмошевич купив ще й RENAULT LAGUNA 2.0 2008 року за 30 тис. гривень.

Нагадаємо, начальника Рівненського ТЦК Олександра Ярмошевича перевірили після того, як в мережі з'явилося відео, де він обіймається та цілується зі своїми підлеглими.

Відео з'явилося в російському сегменті соціальних мереж. На ньому 36-річний Ярмошевич цілується та обіймається з різними дівчатами у військовій формі.

Пізніше рівненський військком, який цілувався зі співробітницями на робочому місці, написав рапорт про переведення до бойової частини. Вказано, що зробив це за власним бажанням. До його роботи керівництво претензій не мало, хоча сказано, що "особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці".

Сам керівник ТЦК та СП Рівного Олександр Ярмошевич також прокоментував у соціальних мережах інформацію про роботу прихованої камери у його кабінеті, де він цілується з декількома жінками.

За його словами, приховане відео зробили через те, що він діяв по совісті.

"Був би хабарником, приймав участь у різних схемах, йшов би на повідку "певних посадових осіб", то був би на посаді по 15-20 років, як інші начальники ТЦК", - сказав тоді Ярмошевич.

Нагадаємо, уже колишній начальник Самбірського районного ТЦК та СП та його родичі за останні роки придбали чимало майна: квартири у Львові, нові автівки та набули чималих доходів. До прикладу, у декларації за 2023 році Сергій Бабич вказав 1,8 млн грн зарплати у ТЦК та ще 4,6 млн грн інших доходів.