Шкільний автобус впав у прірву в Індонезії - 27 жертв

Причиною аварії могла стати несправність в гальмівній системі автобуса
Шкільний автобус впав у прірву в Індонезії - 27 жертв
Автобус впав в ущелину на острові Ява Фото: @Reuters
11 Березня 2021, 10:32
читать на русском

Шкільний автобус, що перевозив дітей та їхніх батьків, впав у прірву на острові Ява в Індонезії.

Як повідомляє Reuters, жертвами дорожньо-транспортної пригоди стали 27 осіб. Щонайменше 39 пасажирам автобуса вдалося вижити.

Згідно з повідомленням Міністерства транспорту країни, причиною аварії могла стати несправність в гальмівній системі автобуса, в результаті чого водій не впорався з керуванням та перекинув транспорт у прірву.

Автобус впав в ущелину на острові Ява Фото: @Reuters

Читайте також

Повідомляється, що під час аварії в автобусі перебувала група учнів мусульманської середньої школи, вчителі та батьки.

Представник місцевого пошуково-рятувального агентства заявив, що евакуація тіл загиблих та постраждалих внаслідок ДТП  завершена. Ті, хто вижив в аварії, доставлені до лікарні.

Нагадаємо, 9 січня індонезійські диспетчери втратили зв`язок із пасажирським літаком Boeing 737-500 над Яванським морем, який летів з Джакарти до Понтіанаку. Пізніше Авіакатастрофу підтвердила влада Індонезії та розпочала рятувальну операцію. Як відомо, на борту літака перебували 56 пасажирів та 6 членів екіпажу.

Після зльоту лайнер вирушив у бік Яванского моря і встиг піднятися на висоту понад три кілометри, після чого приблизно за хвилину опустився практично до рівня моря після чого зв'язок з ним припинився. Зазначалося, що літак не передавав сигнал тривоги.

11 січня в Індонезії ідентифікували першого загиблого - 29-річного пасажира, що проживав в Джакарті.

12 січня в Індонезії дайверська команда дістала з дна моря першу чорну скриньку літака Boeing 737-524, який розбився одразу після зльоту з Джакарти.

1