Школам Києва рекомендували перенести осінні канікули

7 Жовтня, 20:18 987
читать на русском

Департамент освіти і науки Київської міської адміністрації рекомендував закладам освіти Києва провести осінні канікули раніше - з 21 по 28 жовтня - через місцеві вибори та з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції COVID-19.

Про це йдеться в листі Департаменту освіти і науки КМДА від 6 жовтня начальникам управлінь освіти районних державних адміністрацій та керівникам закладів освіти міста.

З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), створення безпечних умов для учасників освітнього процесу під час підготовки та проведення місцевих виборів, враховуючи рекомендації Міністерства освіти і науки України від 16.09.2020, Департамент освіти і науки ... пропонуємо провести осінні канікули з 21 по 28 жовтня включно, - зазначається в документі.

Читайте також

У Департаменті освіти та науки наголосили на неухильному виконанні у навчальних закладах всіх необхідних заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної хвороби.

Як раніше повідомлялося, осінні канікули в школах у МОН пропонують розпочати в четвер, 22 жовтня, і закінчити у п’ятницю, 30 жовтня, тобто не пізніше, ніж за два дні до виборів і завершити не пізніше, ніж через три.

Нагадаємо, у Міністерстві охорони здоров'я розглядають можливість перенесення осінніх канікул в школах на 10 днів раніше, ніж було заплановано, для того, щоб освітній процес, підготовка до виборів та вибори не перетиналися.

1