Сильно вдарився головою: депутат-слуга Трухін прокоментував скандальну ДТП

Народний обранець стверджує, що сприяє поліції у розслідуванні аварії
Важливо
Сильно вдарився головою: депутат-слуга Трухін прокоментував скандальну ДТП
Олександр Трухін Фото: facebook.com/aleksandrtrukhin40
1 Вересня 2021, 17:33
читать на русском

Народний депутат з фракції "Слуга Народу" Олександр Трухін вперше прокоментував скандальну ДТП, яка сталася за його участі на Бориспільській трасі 23 серпня.

У коментарі "Інтерфакс-Україна" він заявив, що ніколи не планував приховувати свого перебування на місці аварії, і запевнив, що сприяв співробітникам Національної поліції в зборі інформації під час реєстрації ДТП і надав усі свідчення.

Відразу після інциденту я сам зв'язався з колегами з партії, повідомив про те, що трапилося. Водночас попри шок від аварії, я добровільно пред'явив документи співробітникам Національної поліції, максимально сприяв їм у зборі інформації під час реєстрації ДТП і надав усі необхідні свідчення, - сказав він.

Трухін підтвердив, що справді був на місці аварії та "не планував цього приховувати".

Під час аварії сильно вдарився головою. Працівники швидкої допомоги, які прибули на місце події, діагностували закриту черепно-мозкову травму і гіпертонічний криз, - каже депутат.

Депутат каже, що під час аварії "важких травм ніхто не дістав".

Він також зазначив, що не підтримує зв'язку з постраждалими, але в разі необхідності, "готовий надати їм будь-яку допомогу і підтримку".

Нагадаємо, 23 серпня на Бориспільській трасі сталася аварія за участі народного обранця Трухіна. Його Audi в'їхала в автомобіль Ford, який протаранив інше авто. Внаслідок ДТП постраждали шестеро осіб, зокрема двоє дітей. Згодом ЗМІ почали видаляти інформацію про аварію з депутатом зі своїх сайтів. Головний редактор "Новинарні" Дмитро Лиховій, зокрема, повідомив навіть про погрози за те, що відмовився зняти новину про аварію із депутатом з сайту.

31 серпня у поліції зазначили, що через наявність серед фігурантів справи народного депутата України, зокрема від "Слуги народу" Олександра Трухіна, розслідуванням займатиметься Державне бюро розслідувань.

Читайте також