Силовики прийшли з обшуками до "Київавтодору" та столичного дептрансу

Обшуки проходять у рамках кримінального провадження щодо закупівлі техніки
Важливо
Силовики прийшли з обшуками до "Київавтодору" та столичного дептрансу
Департамент транспортної інфраструктури КМДА
8 Липня 2021, 11:02
читать на русском

Слідчі проводять обшуки у столичному Департаменті транспортної інфраструктури та у комунальній корпорації "Київавтодор".

Як повідомляє Київська міська державна адміністрація, 8 липня у приміщеннях Департаменту транспортної інфраструктури КМДА та комунальної корпорації "Київавтодор" слідчі Державного бюро розслідувань та Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокурора Офісу генеральної прокуратури проводять обшуки.

У департаменті кажуть, обшуки проводяться на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду міста Києва в рамках кримінального провадження щодо закупівлі техніки КК "Київавтодор".

Департамент та комунальна корпорація, у межах та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України, надали всі документи, необхідні для всебічного й повного розслідування, - йдеться у повідомленні.

У КМДА зазначили, що справа, яку розслідують у ДБР, стосується закупівлі техніки для КК "Київавтодор". Зокрема, машин для внесення рідких хлоридів. Їх закупівлі були виконані за процедурою офіційних публічних закупівель.

У Департаменті транспортної інфраструктури запевняють, що діяльність Департаменту та підпорядкованих йому комунальних підприємств прозора, тож об’єктивна і неупереджена перевірка встановить істину.

Нагадаємо, 23 червня Державна фіскальна служба України провела обшуки в КП "Київпастранс" за фактами ухилення від сплати податків та привласнені бюджетних коштів.