Сімейний конфлікт у Франції закінчився потрійним вбивством

Поліціянти прибули на виклик, а їх розстріляли
Сімейний конфлікт у Франції закінчився потрійним вбивством
Вбивство у Франції Фото: @Forcesdelordre
23 Грудня 2020, 09:29
читать на русском

Троє жандармів вбиті під час нападу у французькому департаменті Пьюі-де-Дом.

Жандарми приїхали на виклик щодо домашнього насильства. У цей час 48-річний чоловік відкрив стрілянину, в результаті якої один з правоохоронців загинув. Потім чоловік підпалив будинок, що призвело до смерті ще двох жандармів, повідомляє місцевий портал France 24.

Цю інформацію підтвердили й у прокуратурі. За даними відомства, правоохоронці перед інцидентом приїхали на виклик про домашнє насильство і на місці намагалися допомогти жінці, яка ховалася на даху будинку від 48-річного чоловіка.

Читайте також

Однак коли правоохоронці спробували допомогти їй спуститися, чоловік взяв у руки зброю і почав стрілянину. В результаті чого один співробітник загинув, а інший отримав поранення. Незабаром після цього чоловік підпалив будівлю, що призвело до загибелі двох інших жандармів.

Нагадаємо, 29 жовтня у французькому місті Ніцца у базиліці Нотр-Дам чоловік напав з ножем на людей. Внаслідок різанини троє людей загинули ще кілька постраждали. Зазначається, що жінку обезголовили, а чоловікові перерізали горло.

Після цього у Франції вдруге за день стався збройний напад ісламістів. У місті Авіньйон чоловік з ножем кричав "Аллах Акбар" та погрожував поліціянтам. Його застрелили правоохоронці.

1