Син експрезидента Ющенка вчиться у Массачуссетсі та розважається на Формулі-1

Жоден з синів Віктора Ющенка не пішов на війну
Важливо
Син експрезидента Ющенка вчиться у Массачуссетсі та розважається на Формулі-1
14 Грудня 2023, 07:35
читать на русском

Один з найбільших патріотів нашої країни - Віктор Ющенко чомусь не відправив жодного сина на війну… Замість того, нещодавно вийшло інтервʼю експрезидента, де він похвалився, що його син Тарас вчиться в Массачусетському університеті в Кембриджі. Каже, то перший університет у світі, важко дитині - а все тому, що хлопчина потрапив до 1% найрозумніших на планеті.

Про це пише видання Сходка в сейфе.

"Сам Тарас знає, що потрібно скормлювати лохам - фото з прапором та патріотичній футболці на… Формулі-1. Потрібно ж самим розумним в світі гідно відпочивати?" - пишуть у телеграм-каналі.

Ну і по цифрах: один рік - 60 тис. доларів + гуртожитки та на життя = півмільйона доларів на одну дитину включно з магістратурою.

Звідки гроші в експрезидента - невідомо. В нього 5 дітей, а на рахунках було 6 млн грн десять років тому. Але якось у 2022 році Ющенко придбав 8,5% акцій газовидобувної компанії.

Нагадаємо, що Ліза Ющенка, ексдружина сина колишнього президента Віктора Ющенка Андрія, розкішно живе в Москві та майже не коментує війну в Україні. Як відомо, після розлучення з Андрієм Ющенком, з котрим має спільну доньку, Єлизавета вийшла заміж вдруге та народила в шлюбі сина. Її чоловік – російський бізнесмен, який жив у Маямі, потім у Монако, а згодом повернувся до Москви.

Читайте також