Сина скандального судді Євгенія Аблова розшукує поліція за умисне вбивство

Син Євгенія Аблова перед новим роком вбив охоронця на одній з баз відпочинку на Одещині
Головне
Сина скандального судді Євгенія Аблова розшукує поліція за умисне вбивство
Євгеній Аблов
8 Січня 2024, 10:29
читать на русском

Сина скандального судді ОАСК Євгенія Аблова - Івана Аблова - офіційно оголосила у розшук Нацполіція. Стаття, яку йому інкримінують - 115 Ч.1 (умисне вбивство).

Про це пише видання УНН.

Напередодні джерела повідомляли, що в ході святкування Нового року, 1 січня, Аблов-молодший вбив 25-річного охоронця на базі відпочинку на Одещині ударом ножа.

Отже, тепер офіційно:  син судді ліквідованого ОАСКу, якого судять за спробу захоплення влади і який намагається зараз піти у відставку зі збереженням виплат - в розшуку за вбивство. Тобто втік.

Син Аблова, до речі, веде у Facebook найбільшу спільноту суддів, на яку підписано понад 40 тисяч осіб.

Нагадаємо, що суддя Євгеній Аблов відомий низкою скандальних судових рішень. Так, у грудні 2013 року він зобов’язав спецпризначенців розігнати активістів Майдану, у 2017 – визнав законною схему закупівлі так званих "рюкзаків Авакова", чим допоміг сину міністра внутрішніх справ уникнути покарання.

Також Євгеній Аблов є фігурантом "плівок НАБУ", які свідчать про корупцію в цьому суді і Державній судовій адміністрації.

21 квітня 2022 року суддя Аблов залишив позов без розгляду позов експрезидента-втікача Віктора Януковича про позбавлення звання президента.

Читайте також