Синоптик розповів, коли українцям очікувати снігу

Майже весь листопад в Україні дощитиме
Синоптик розповів, коли українцям очікувати снігу
Погода, мокрий сніг Фото: Парламент.UA
1 Листопада 2021, 11:19
читать на русском

Майже весь листопад дощитиме, проте в кінці місяця очікується мокрий сніг.

Про це повідомив народний синоптик із Каменя–Каширського Володимир Деркач, передає "Полісся".

Під завісу листопада варто очікувати навіть снігу, правда, поки тільки мокрого. А от чого не  сподіватися так це, що до кінця місяця знову буде теплішати, - сказав Володимир Деркач.

За його словами, у листопаді "сухих" днів виявиться не так багато. Своєю чергою, температура повітря поступово знижуватиметься. Проте в кінці першої декади можливе незначне потепління.

 Наступна десятиденка на початку теж буде вологою та прохолодною, але далі подарує нам кілька погожих, сонячних днів без опадів. Опісля прийде похолодання, котре продовжиться і в третій декаді. У нічний час ймовірні морози, - спрогнозував синоптик.

В перші десять днів грудня вночі очікуються опади, вдень температура повітря часом підійматиметься вище нуля. Така погода збережеться і на початку другої декади. Проте потім теплішатиме.

Лише 19 грудня спостерігатиметься короткотривале зниження температури. Наостанок місяця дивуватимемося денному теплу, натомість вночі можливе зниження температурних показників, - додав Володимир Деркач.

Нагадаємо, на Новий рік в Україні буде морозна погода, проте без стійкого снігового покриву.

Читайте також

1