Синоптики обіцяють Україні мокрий сніг на 13 листопада

Тумани та прохолодна погода очікуються в Україні
Синоптики обіцяють Україні мокрий сніг на 13 листопада
погода Фото: Парламент.UA
12 Листопада 2020, 16:00
читать на русском

13 листопада в Україні буде сухо та прохолодно, а на вихідних на Півночі та Сході очікуються дощі та мокрий сніг.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

погода

погода Фото: Український гідрометцентр

Синопткиня Наталя Діденко на своїй сторінці у Fаcebook повідомляє, що у наближчу добу очікується невелике добове коливання температури повітря, поступове похолодання до нічних "мінусів", антициклональна відсутність серйозних опадів, тумани.

У Києві в п'ятницю, 13-го листопада, буде сухо та свіженько, вночі 0-2 градуси тепла, вдень +4+6 градусів. На значній частині території України завтра також без опадів, періодичні тумани з погіршенням видимості до 100-400 метрів, холодно. Температура повітря найближчої ночі від 3 морозу до +4 градусів..., на Півдні до +6 градусів, вдень у п'ятницю очікується +3+8 градусів, на Закарпатті й у південній частині до +10 градусів, - повідомила вона.

За її словами, у суботу-неділю на Півночі з'являться невеликі опади у вигляді дощу і, можливо, мокрого снігу. На решті території України - без істотних опадів.

Читайте також

Вихідні будуть переважно сірими, але все ж ще залишається багато жовтого, помаранчевого та червоного кольорів на деревах й кущах. І, оскільки вибір нашого дозвілля обмежений, гуляйте та милуйтеся тим, чого вже незабаром й так не буде - красивенних листопадових пейзажів. А яскраві кольори перенесіть на одежу, шалики й шапки, - сказала Діденко.

Нагадаємо, наприкінці антарктичної весни Український антарктичний науковий центр імені Вернадського замело снігом. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомили члени наукової експедиції.

1