Синоптики оголосили перший рівень погодної небезпечності

Служба порятунку попередила про несприятливі погодні умови
Синоптики оголосили перший рівень погодної небезпечності
Вітер, погодні умови Фото: УНІАН
30 Грудня 2020, 08:54
читать на русском

Через сильний вітер синоптики в Україні оголосили перший рівень небезпечності.

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій України, у Київській області та у столиці вранці 30 грудня утримаються пориви вітру 15-18 м/с та тумани, видимість 200-500 м. Оголошено перший рівень небезпечності, жовтий.

Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг, - попереджають у ДСНС.

За даними Укргідрометцентру, в Україні сьогодні буде хмарно, без істотних опадів. Дощ пройде вдень у західних областях.

Температура вночі становитиме до п'яти градусів тепла, на півдні потеплішає до восьми, а у східних областях вночі очікується до трьох градусів морозу, вдень потеплішає до шести.

Читайте також

Нагадаємо, синоптиця Наталка Діденко розповіла про прогноз походи на перший день 2021 року: буде дощ, подекуди без опадів. Снігу очікувати не варто.

Вона зазначила, що перші ніч та день 2021 року в Україну прийде циклон з південного заходу Європи. Переважно буде дощ, лише в західних областях вночі ймовірно йтиме мокрий сніг. Тому українцям доведеться не сніжками гратись, а бавитись з парасолями та стрибати по калюжах.

Раніше синоптики дали прогноз погоди на січень 2021 року. Українцям обіцяють, що у січні температура повітря не опускатиметься нижче п'яти-семи градусів морозу та не очікуються снігопади.

У прогнозі зазначено, що середня місячна температура серед зими триматиметься у межах від трьох градусів тепла до чотирьох градусів морозу.

1