Синоптики оголосили штормове попередження по всій Україні

18 грудня Україну огорне туман
Важливо
Синоптики оголосили штормове попередження по всій Україні
Туман (Фото: Pexels)
17 Грудня 2020, 17:24
читать на русском

Через густий туман синоптики оголосили штормове попередження на 18 грудня по всій території України.

Про це повідомив Укргідрометцентр.

Територію всієї країни накриє туманом - видимість 200-500 м (I рівень небезпечності, жовтий). Погіршення погоди може призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць, - йдеться у повідомленні.

За повідомленням синопткині Наталки Діденко п'ятниця в Україні буде без опадів. Очікуються періодичні тумани із погіршенням видимості до 200-500 метрів. Температура повітря впродовж доби передбачається в межах від 2 морозу до 3 тепла.

У південній частині та на Заході України буде тепліше, +2+6 градусів. На північному сході - Сумщині, Чернігівщині, Полтавщині, Харківщині максимальна температура повітря не перевищить 0-3 градусів морозу, очікується ожеледиця.

У Києві 18-го грудня опади малоймовірні. Вітер південного напрямку, слабкий. Температура повітря найближчої ночі близько нуля, завтра вдень +1+3 градуси.

19 грудня, на Миколая погода в Україні суттєво не зміниться.  22-23 грудня очікується короткочасне похолодання. А в другій половині наступного тижня побільшає опадів.

Читайте також

Нагадаємо, днями у Бердянську (Запорізька область) море вкрилося кригою. Природна аномалія цікава тим, що у місті спостерігається плюсова температура.