Синоптики попередили про похолодання в Україні

Незабаром дощів у нашій країні стане більше, температура повітря впаде
Синоптики попередили про похолодання в Україні
Дощ, літо
7 Червня 2023, 18:54
читать на русском

В Україні до кінця тижня очікується тепла погода, лише в деяких регіонах можливі короткочасні невеликі дощі. Але вже на вихідних погодні умови засмутять українців.

Як прогнозує синоптик Ігор Кібальчич, в суботу, 10 червня, в більшості областей погода зіпсується, повідомляє Meteoprog.

У суботу пройдуть помірні, в Криму - значні дощі. Місцями грози та шквали, 15-20 м/с. Температура повітря вночі +13...+18°C, вдень +23...+28°C.

У неділю, 11 червня, очікується нестійка погода з дощами і грозами в західних, південно-східних областях і Криму. В інших регіонах без істотних опадів.

Також Кібальчич прогнозує падіння температури повітря в останній вихідний цього тижня:

"Вітер північно-східний, 7-12 м/сек, місцями пориви, 15-20 м/сек.Температура повітря вночі +10...+15°C, вдень +18...+23°C".

Нагадаємо, в Україні літо 2023 року за температурою настане з середини червня, водночас цього ж місяця очікуються найсильніші грози й дощі. Загалом же літо обіцяє бути спекотним, подекуди навіть занадто. Зокрема, в липні та серпні температура перевищуватиме кліматичну норму. Це випливає з прогнозів народних синоптиків та метеорологів Укргідрометцентру.

Читайте також

1