Синоптики попередили про сніг з дощем та сніголавинну небезпеку

Очікуються вночі морози із температурою повітря від -6
Синоптики попередили про сніг з дощем та сніголавинну небезпеку
Погода, зима, сніг, дорога Фото: Simon Matzinger з Pexels
29 Січня 2021, 09:59
читать на русском

У п'ятницю, 29 січня, у більшості областей України очікується сніг із температурою повітря від -2 до +6. Вночі, зокрема, спостерігаються морози.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

На півночі, а також у Львівській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Житомирській, Вінницькій, Київській, Черкаській, Кіровоградській та Полтавській областях буде сніжно. У Закарпатській, Харківській, Луганській Донецькій областях та в Криму очікується сніг з дощем. У всіх інших регіонах - без опадів.

У західних регіонах температура повітря вдень коливатиметься від -2 до +4, а вночі від -6 до 0.

У центральних та північних областях температура повітря вдень становитиме від -1 до +3, а вночі стовпчики термометрів покажуть -6 -1 градус.

Читайте також

У південних та східних регіонах температура повітря буде в межах +1 +6, а вночі вона очікується від -4 до +4.

У Київську область та у столицю сьогодні вкриє снігом. Температура повітря вдень очікується від -2 до +2, а вночі від -6 до -2.

До того ж у горах на Івано-Франківщині та Закарпатті очікується значна сніголавинна небезпека.

За прогнозом Укргідрометцентру, 29 січня на високогір'ї Івано-Франківської області, західної та центральної частин Закарпатської області очікується значна сніголавинна небезпека (III рівень).

Нагадаємо, що через ускладнення погодних умов в семи областях України мешканці 358 населених пунктів залишилися без електроенергії.

1