Синоптики повідомили, мешканцям яких областей України чекати снігу

У більшості областей очікується хмарна погода без опадів
Синоптики повідомили, мешканцям яких областей України чекати снігу
Погода Фото: Pexels
2 Березня 2021, 09:15
читать на русском

Синоптики Українського гідрометцентру повідомили про погоду в країні до кінця тижня.

Згідно із прогнозом, 2-3 березня у східних та північно-східних областях очікується невеликий, в Карпатах помірний мокрий сніг і дощ. На решті території переважно без опадів.

На дорогах, крім півдня та сходу, подекуди спостерігатиметься ожеледиця.

Температура повітря вночі становитиме від 3 градусів тепла до 3-х морозів, у вівторок на сході країни до 6 градусів морозу, а вдень 1-7 градусів тепла. На Закарпатті та в усіх західних областях 6-12 градусів тепла.

Читайте також

У Києві та Київській області 2 березня хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Температура повітря вдень до шести тепла.

Упродовж 3-4 березня в Україні переважно без опадів, лише вночі 3 березня у східній частині країни невеликий мокрий сніг та дощ.

4 березня в Україні очікується підвищення денної температури на 3-5 градуси.

У п’ятницю, 5 березня, вночі у західних та північних областях, вдень в Україні, крім південних областей, очікуються опади. В Карпатах помірний мокрий сніг та дощ. Температура повітря вночі впаде до трьох градусів морозу, а вдень прогріється до трьох градусів.

6 березня опади обіцяють лише у південних областях. Вночі температура повітря становитиме 2-7 градусів морозу, на північному сході країни буде холодніше - до 10 морозу, а вдень повітря прогріється до п'яти тепла.

Нагадаємо, раніше синоптики Українського гідрометцентру представили коротку кліматичну характеристику березня.

За даними метеорологів, середня місячна температура передбачається 0-6 градусів тепла, в Криму до трьох тепла, що близько до середніх багаторічних значень.