Синоптики прогнозують мокрий сніг та ожеледицю на дорогах

Очікується західний вітер, 7-12 м/с
Синоптики прогнозують мокрий сніг та ожеледицю на дорогах
Погода, заморозок Фото: ekaterinaa_leto
23 Листопада 2021, 19:15
читать на русском

У середу, 24 листопада, в Україні очікується похолодання, зокрема синоптики попередили про мокрий сніг вночі та ожеледицю на дорогах.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі в Facebook.

Завтра синоптичну ситуацію на території нашої країни формуватиме антициклон Walpurga, який рухається до нас з південного заходу. За рахунок надходження холодних повітряних мас на Лівобережжі буде значно прохолодніше. Опади у вигляді мокрого снігу можливі лише вночі на окремих територіях, які до ранку припиняться, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що мокрий сніг очікується вночі в північних, центральних областях, на Прикарпатті та Закарпатті. У південних областях вночі та вранці прогнозують туман.

Своєю чергою в Україні буде західний вітер, 7-12 м/с. Стовпчики термометрів вночі показуватимуть від двох градусів тепла до трьох градусів морозу, вдень очікується 1-6 градусів тепла. На Лівобережжі та високогір'ї Карпат вночі 4-9 градусів морозу, а вдень близько 0 градусів.

Нагадаємо, сьогодні, 23 листопада, у столиці випав перший сніг, проте влада Києва заявила про готовність до зимового утримання доріг.

Читайте також