Синоптики розповіли про погоду в Україні

Снігу українцям чекати не варто
Синоптики розповіли про погоду в Україні
Погода, гори, природа Фото: Парламент.UA
2 Січня 2021, 16:02
читать на русском

Найближчими днями в Україні очікується плюсова температура повітря, опадів не передбачається.

Як повідомляє Укргідрометцентр, 3 січня в Україні - без істотних опадів, температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, в Карпатах подекуди 4-9° морозу; вдень 1-6° тепла, на крайньому півдні країни та Закарпатті до 10°. Вітер в Україні переважно південно-західний, 5-10 м/с.

Синоптиця Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebоok написала, що неділя в Україні "обіцяє бути сухою, дещо вітряною та переважно теплою, як на січень".

Читайте також

Температура повітря протягом дня 3-го січня коливатиметься в межах +3+5 градусів, на Сході передбачається 0+3 градуси, у південній частині та на Закарпатті +6+12 градусів.

У Києві завтра, у неділю, опади малоймовірні. Найближчої ночі близько нуля, вдень очікується +3+5 градусів. Південно-східний вітер може бути поривчастим, - розповіла Діденко.

Нагадаємо, синоптики дали прогноз погоди на січень 2021 року. Українцям обіцяють, що у січні температура повітря не опускатиметься нижче п'яти-семи градусів морозу та не очікуються снігопади.

У прогнозі зазначено, що середня місячна температура серед зими триматиметься у межах від трьох градусів тепла до чотирьох градусів морозу.

Це аномально для типової української зими, зауважили в гідрометцентрі.