Синоптикиня прогнозує дощі та сильні вітри: прогноз погоди на завтра

У середу очікуються магнітні бурі
Синоптикиня прогнозує дощі та сильні вітри: прогноз погоди на завтра
Літо, дощ (Фото: Flicr)

У середу, 13 липня, в Україні очікуються дощі та сильні вітри. Температура повітря опуститься до 16-19 градусів тепла.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Telegram.

У середу в західних областях очікуються помірні дощі, низька температура повітря, в межах +17+22 градусів. На Закарпатті буде тепліше, до +23+25 градусів. На високогір'ї Карпат дуже холодно: вночі +3+7, вдень +5+11 градусів! У північних областях - завтра помірні дощі, подекуди грози, сильний вітер, +16+22 градуси, - сказала Наталка Діденко.

За її словами, на Вінниччині вдень очікуються дощі, а ввечері можливі опади в усіх центральних областях. Температура повітря буде +20-24 градуси, а в Дніпрі до +26, на Вінниччині +18+20 градусів.

Суха сонячна погода буде у східних областях. Температура повітря буде +25-28 градусів. Тоді як на Півдні буде сухо, проте ввечері короткочасні дощі можливі в Одеській та Миколаївській областях. Температура повітря буде від 25 до 28 градусів.

Для тих, хто цікавиться - завтра ще й очікуються магнітні бурі. Найближча синоптична перспектива - вже у четвер дощі припинятимуться, сонечко переможе, температура повітря згадає, що зараз - середина літа, потепліє, - додала вона.

Нагадаємо, синоптики Укргідрометцентру прогнозують, що в липні температура повітря буде близькою до норми, очікуються опади у вигляді злив та грозових дощів.

1