Скандальний нардеп-любитель Болгарії Торохтій у 2022 році придбав два "Мерседеси-кубики" лише за 10 тисяч гривень

Ринкова ціна одного такого авто зараз складає близько 150 000$
Важливо
Скандальний нардеп-любитель Болгарії Торохтій у 2022 році придбав два "Мерседеси-кубики" лише за 10 тисяч гривень
Богдан Торохтій
5 Лютого 2024, 14:36
читать на русском

Одіозний нардеп Богдан Торохтій задекларував одразу два мерседеси "кубики" 2020 року випуску, які купив …за  10 000 грн (!)

Ринкова ціна такого авто зараз складає близько 150 000$, але найцікавішим є те, що ці два "кубики" були куплені у 2022, тобто після повномасштабного вторгнення.

Раніше журналісти Bihus.Info зафіксували, як народний депутат Богдан Торохтій використовує придбаний у березні 2023 року Mercedes-Benz EQS, та знайшли докази виїзду на море за кордон під час воєнного стану. Пізніше Левченко заявила, що її статки дозволяють купувати автомобілі. Після повномасштабного російського вторгнення родина Торохтія встигла змінити три автомобілі, усі вони купувались на ім’я його дружини Аліни Левченко. Дружина — донька футбольного тренера Віталія Левченка, колишня помічниця нардепа Сергія Капліна та колишня радниця ексміністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Також Аліна Левченко у серпні 2022 року придбала квартиру та приміщення в Болгарії, у курортному місті Несебр. Ще через кілька місяців вона купила квартиру і паркомісце на Печерську в Києві. Ринкова вартість такої квартири у стані після будівельників становить 114 тис. доларів. Паркомісця – 30 тис. доларів.

Торік у серпні Торохтія виключили з фракції "Слуга народу", однак мандату не позбавили досі.

Читайте також