Скільки отримає Меланія, якщо розлучиться з Трампом

На догляд за неповнолітнім сином Меланія може отримати багато грошей
Скільки отримає Меланія, якщо розлучиться з Трампом
Меланія та Дональд Трампи
11 Листопада 2020, 05:02
читать на русском

Президент США Дональд Трамп може розлучитися зі своєю дружиною Меланією після поразки на виборах.

Про це повідомляє "The Mirror".

Зазначається, що перед шлюбом пара підписала попередню домовленість, оскільки, коли Трамп одружувався зі своєю третьою дружиною Меланією Кнаус, він уже був успішним бізнесменом з величезним статком.

З попередніми дружинами Трамп теж підписував домовленості.

Раніше, коли Меланія вийшла захищати свого чоловіка після виграшу Джо Байдена на виборах, колишній помічник сім'ї заявляв, що вона "рахує кожну хвилину, поки він не позбудеться посади, і вона зможе розлучитися".

В 2018 році помічник сім'ї заявив, що шлюб пари розірвано і додав: "Якби Меланія спробувала витерпіти крайнє приниження і піти, поки він знаходиться в офісі (на посту президента. - Ред.), він знайшов би спосіб покарати її".

Читайте також

Що буде, якщо Трампи все ж таки розлучаться?

Незважаючи на те, що деталі шлюбних домовленостей є секретними, тема їхньої згоди, як кажуть, викликає захоплення в юридичних колах.

Пітер Стемблек з юридичної фірми Aronson Mayefsky & Sloan сказав, що їхня шлюбна угода чітко дає зрозуміти, що у разі розлучення все на його ім’я буде йому, і все на її ім’я буде їй.

Що стосується сина подружжя Баррона, Жаклін Ньюман, керуюча партнерка у Berkman Bottger Newman & Rodd вважає, що Меланія буде головним доглядачем і може отримати багато грошей, щоб виростити за 14-річного юнака.

Я припускаю, що вона отримає основні права опіки... якщо вона має 50 мільйонів доларів, вона може дозволити собі щось придбати. Але 50 мільйонів доларів, хоча це великі гроші в Нью-Йорку, вона не змогла б жити так само, як зараз. Він, мабуть, добре розумів, яким способом життя вони житимуть, тому, я думаю, виплата буде досить щедрою, - сказала Ньюман.

Читайте також

Зазначимо, що після розпаду першого шлюбу Трампа з Іваною, вона аргументувала свою справу і отримала від бізнесмена 10 мільйонів доларів та ще 650 тисяч доларів на рік аліментів на дитину. Їй також дісталася квартира в Нью-Йорку та величезний будинок у Коннектикуті. Друга його дружина Марла Мейплз отримала набагато менше - близько 2 мільйонів доларів.

Нагадаємо, 3 листопада в США відбулися загальні вибори, підрахунок голосів триває, але провідні американські ЗМІ прогнозують перемогу кандидата від Демократичної партії США Джозефа Байдена.

Трамп не визнав поразку і заявив, що має намір відстоювати свою позицію в суді.

Байдена з перемогою вже привітали лідери багатьох країн, включаючи президента Франції Еммануеля Макрона, прем'єра Канади Джастіна Трюдо, прем'єра Великобританії Бориса Джонсона, канцлера Німеччини Ангелу Меркель та інші.

1