“Слуга” Качура звернувся до прокуратури через можливу купівлю мандатів депутатів до місцевих рад

За словами депутата, таким займаються аферисти, які мобілізуються під час виборів та обманюють людей, вимагають у них гроші, але "цих мандатів ніхто не продає"
Важливо
“Слуга” Качура звернувся до прокуратури через можливу купівлю мандатів депутатів до місцевих рад
Олександр Качура

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура звернувся до Офісу генерального прокурора через можливу купівлю мандатів депутатів до місцевих рад.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

На рівні чуток до мене доходила така інформація, я написав в Офіс генерального прокурора, - сказав депутат.

За його словами, таким займаються аферисти, які мобілізуються під час виборчої кампанії та обманюють людей, вимагають у них гроші, але "цих мандатів ніхто не продає".

Читайте також

Качура також розповів, що отримав відповідь на свій запит щодо чинних та колишніх посадових осіб, які проживають на державних дачах.

Я, може, відкрию цю інформацію... й оприлюдню, хто у нас на яких державних дачах живе... особливо цікаво, коли хтось розповідає на ефірах, що це погано, а сам на такій дачі живе. І не тільки сам живе на цій державній дачі, а й батько, мати, сестра і дружина - всі живуть на держдачах, які за копійки орендують у держави, - зазначив він.

Нагадаємо, народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Галушко офіційно заявив про вихід з партії. Він звернувся до президента Зеленського та заявив, що на місцеві вибори у Броварському районі партія "Слуга народу" продала місця у списках.

У партії "Слуга народу" відреагувала на заяву депутата Галушка та назвала її "дуже серйозними звинуваченнями".

1